30 July 2024

Binnenkijken bij het Waarderingsplatform: maak kennis met het team

Vraag jij je wel eens af wie er achter de schermen aan deze website werkt? Wie kijkt de richtlijnen van een waardering na? En bij wie kan je terecht met vragen of onduidelijkheden? We stellen je graag de vijf medewerkers van het Waarderingsplatform voor. 

Voorstelling Team (1)

Maak kennis met het team van het Waarderingsplatform

Vraag jij je wel eens af wie er achter de schermen aan deze website werkt? Wie kijkt de richtlijnen van een waardering na? En bij wie kan je terecht met vragen of onduidelijkheden? We stellen je graag de vijf medewerkers van het Waarderingsplatform voor. 

Jan Brocatus, coördinator

foto van Jan

Jan is de coördinator en woordvoerder van het Waarderingsplatform. Hij is verantwoordelijk voor de opvolging van het pilootproject. Samen met de stuurgroep en de Vlaamse overheid behoudt hij het overzicht en leidt hij het project in goede banen. Voordien werkte hij onder meer bij Pleegzorg Vlaanderen en Amnesty International. 

Tanne Somers, communicatiemedewerker

foto van Tanne

Tanne is de communicatiemedewerker en staat in voor de (strategische) communicatie van het project. Zij voert het communicatieplan uit: promotiemateriaal ontwikkelen, blogberichten schrijven, nieuwsberichten opmaken… Tanne heeft een achtergrond in maatschappelijk werk en een master in de communicatiewetenschappen. Voordien werkte zij bij communicatiebureau The Middle Men en SAM, steunpunt Mens en Samenleving.  

Sien D’Hooghe, (freelance) communicatiemedewerker 

foto van Sien

Sien is een ervaren allround marketeer met een passie voor grafisch ontwerp en online marketing. Zij versterkt het team in de communicatie en werkt samen met Tanne aan de uitvoering van het communicatieplan. Met een achtergrond in de informatica en multimedia studies, brengt ze een schat aan kennis en ervaring mee. Verder runt ze haar eigen marketingbedrijf: Studio Sien

Julie Vernaillen, redactiemedewerker

foto van Julie

Julie is de redactiemedewerker van het Waarderingsplatform. Als onafhankelijk medewerker gaat zij na of een waardering aan de richtlijnen voldoet (geen persoonsnamen vermelden, respect voor andere gebruikers en organisaties, geen valse informatie…). Julie heeft een achtergrond in de meertalige communicatie (Duits, Spaans en Nederlands).  

Jean-Paul Hollants, projectmedewerker

foto van Jean-Paul

Jean-Paul is verantwoordelijk voor het netwerk en de contacten met de organisaties die interesse tonen naar het Waarderingsplatform. Hij leidt de webinars en beantwoordt vragen van geïnteresseerde organisaties. Daarnaast zorgt hij voor een vlotte onboarding van de organisaties en begeleidt hen in het verdere traject. Jean-Paul combineert deze job met zijn functie als Intermutualistisch Projectleider bij CM Vlaanderen, een van de partners van het consortium.  

Meer weten over het pilootproject? Neem een kijkje op de webpagina over ons

Heb je vragen? Contacteer ons via contact@waarderingsplatform.be of 02 321 00 25

Ook interessant voor jou

Nappy Sh9bcdxnykq Unsplash

Artikel: hoe het Waarderingsplatform bijdraagt aan meer transparantie in de ouderenzorg

09 August 2024